Baš kao što glavni junak filma stiže u Beograd, tako i film “Mali Budo” najzad dolazi u Suboticu. Premijera filma zakazana je za 24. septembra nakon čega kreće distribucija u celom regionu.

Mali Budo (Petar Strugar), sin podgoričkog hirurga, koji nije baš na dobrom glasu, stiže u Beograd. Očeve prijateljsko-rođačke veze i vezice ubaciće ga u kovitlac crnohumornih dešavanja koje će nam na vrlo duhovit način dočarati prvi susret jednog mladića s našom prestonicom.

Ovo je ukratko radnja filma “Mali Budo” reditelja Danila Bećkovića koji je scenario napisao zajedno sa Dimitrijem Vojnovim.

O rediteljsko-scenarističkoj saradnji, Bećković kaže: “Potrebno je da vam neko jako veruje da bi pristao da piše scenario sa vama kada mu kažete da želite da film bude mešavina Miodraga Karadžića i Majkla Mana. Srećom, Dimitrije i ja pišemo zajedno godinama i on je odmah znao o čemu se radi. Do te mere dobro poznajemo jedan drugog da nekad ne mogu da prepoznam ko je šta napisao u zajedničkom scenariju.”

Glavne uloge u filmu tumače Petar Strugar i Sergej Trifunović, dok se u ostalim ulogama pojavljuju Petar Božović, Tihomir Stanić, Hristina Popović, Aleksandra Janković, Slobodan Ćustić, Andrija Milošević, Milorad Kapor, Stefan Bundalo, Uroš Jovčić, Slaviša Čurović, Tanasije Uzunović, Jelena Rakočević, Marko Kon, Toma Kuruzović i Marko Baćović.

Nedavne objave

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *